Real Time Analytics

Livet På En Kant

Problem solved!

Publicerad 2011-07-28 19:34:47 i Vanlig vardag,

Jag har funderat lite på det här med mina kommande studier. Efter att ha pratat med den där jättejobbiga människan som var totalt ointresserad av sitt arbete i morse har jag kommit fram till att det enklaste sättet kanske helt enkelt är att tenta av de där kurserna. Då är ju alla problem lösta.

Anledningen till min stora frånvaro i gymnasiet var ju till stor del att alla andra var så förbannades långsamma. Jag gjorde vad de gjorde på 3,5 timme på en timme. Det räckte liksom med att jag gick på en lektion av tre i veckan för att jag skulle ligga på deras nivå. Nu när jag tänkt efter kan jag ju bara köpa böckerna. Läsa igenom dem och sedan gå och skriva prövningarna. Klart! Då är det färdigt och jag slipper den här ångesten över att jag inte skulle hinna läsa dem och kunna söka in till min utbildning.

Dessutom kan jag göra det på mitt sätt och jag tycker om att göra saker på mitt sätt. Jag tycker inte om när andra bestämmer var, när och hur. Det här måste vara den ultimata lösningen på det här problemet. Nu känns det inte ens som ett problem längre.

Kommentarer

Postat av: Niles

Publicerad 2011-07-28 19:41:06

Sv: Ja visst blir det fint! Jag jobbar som koordinator på ett flygbolag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela