Real Time Analytics

Livet På En Kant

Öka trafiken till bloggen

Publicerad 2011-07-18 21:27:16 i Vanlig vardag,

Jag har suttit en stund nu på kvällen och funderat över hur jag skulle kunna öka trafiken lite till bloggen. Dvs att få fler läsare. Jag har provat lite och jag kan öka trafiken ganska mycket nu. Idag har jag vid det här laget redan haft 3-4 gånger mer besökare än vanligt. Det är inte så svårt om man anstränger sig.

Grejen är den att de besökare jag kan få läsa bloggen på de sättet är inte några som är bestående. De kommer en gång och sedan när de surfar vidare kommer de inte ens ihåg vad bloggen hette. Jag vill ju ha besökare som återkommer av sig själv. Det kräver nog lite mer tankeverksamhet. Just på den här bloggen har jag funderat över vilka besökare jag vill ha och kom den gången fram till att jag inte ville ha mer besökare än de jag känner. Nu har jag nog ändrat mig lite. Jag är en inbiten tävlingsmänniska och jag kan inte se statistiken vara konstant - Den måste helt enkelt bli högre.

Det har i sin tur lett till att jag nu måste försöka hålla en jämn nivå på mitt nya besökarantal, ni vet, det som var 3-4 gånger högre än en "normal" dag. En notis har jag gjort och det är att det krävs BRA inlägg, med vettigt och läsvärt innehåll. Bara att fortsätta i den stilen. Bra inlägg. Det är det som är grejen.

Jag har noterat innan att jag har förhållandevis högt besöksantal i förhållande till hur länge jag bloggat och hur jag gjort reklam för bloggen. Det måste någonstans betyda att det jag skriver är intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela