Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nej, nu börjar det spåra ur här

Publicerad 2011-07-10 14:42:58 i Vanlig vardag,

Jag vet inte vad som hänt sista tiden, men vissa saker i mitt liv har börjat spåra ur. Om det spårar ur ännu mer kommer det att bli helt galet alltså.

Kanske är det så att om man inte känner sig tillgänglig blir man mer attraktiv, eller? Jag vet inte. Nu är jag ju nte upptagen på det sättet, men jag kan så att säga bara ha en åt gången. Jag var ganska nöjd med lite lagom och helt plötsligt får jag "erbjudanden" från höger och vänster och om vartannat. Det sjuka är att jag inte har letat något, jag har inte bett om något och ändå dyker de bara upp - hela tiden!!

Det blir ju helt enkelt till att sätta sig ner och ta en funderare över det här. Igår bestämde jag mig för att bara sitta hemma en kväll för en gångs skull och det var skönt. Nog för att jag varit hemma en hel del den sista tiden, men det har berott på att jag varit så dålig. Igår kände jag mig tillräckligt pigg för att göra något, men behövde ändå bara vara hemma. Och jo, det var tur. Jag försov mig ändå i morse. Skönt också att få sova riktigt bra en natt etersom jag sovit otroligt dåligt jättelänge och verkligen behövde sömnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela