Real Time Analytics

Livet På En Kant

Några kloka ord på vägen

Publicerad 2011-07-06 15:15:00 i Vanlig vardag,

Idag har jag gjort något jag borde, men inte kunnat göra tidigare. Det sjuka är att det såg en miljon gånger bättre ut än vad jag trodde och det gjorde mig bara sporrad att fixa det omgående.

Dessutom inser jag att tilltron gentemot mig börjar komma tillbaka. Jag är en bra människa helt enkelt. Det finns en bra sak som kom med i bagaget av allt det här som jag tycker om. Jag dömer inte människor längre. Jag har lärt mig att alltid ta reda på anledningen till varför vissa agerar på ett konstigt eller annorlunda sätt. De flesta kallar den för dum i huvudet, korkad, annorlunda etc etc, men det vi ofta glömmer är att vi vet extremt lite om den vi sitter mitt emot och vi vet nästan aldrig anledningen till varför den agerat så.

De flesta dömer dessutom direkt eller utifrån vad den sett eller hört tidigare - gör inte det! Fråga varför? Och om du inte frågar - vänta tills svaret kommer ändå, för förr eller senare gör det det vilket som. Ge alla en chans. Det kanske är den du minst anar som du behöver mest i framtiden och den du dömt - den kommer att komma ihåg. Tro mig för jag vet. Så många gånger som ni andra har dömt ut mig vid det här laget - och man glömmer inte vilka som gjort det och vilka som inte gjort det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela