Real Time Analytics

Livet På En Kant

Medicin är faktiskt bättre

Publicerad 2011-07-22 08:54:01 i Vanlig vardag,

Vilodagen var väldigt välbehövlig. Jag bestämde mig för att ta Försäkringskassan idag istället för igår så jag ska alldeles strax åka dit. Redan klockan åtta hade jag tänkt åka, men jag pallar inte att stressa och jag kommer att hinna ändå. Bussen till jobbet går klockan ett och skulle det vara så att jag missar den kan jag i värsta fall gå. Så långt är det inte och det är bara en dag.

Igår efter att jag ätit middag började jag äntligen känna mig lite piggare. Jag hoppas att det ska ge något på onsdag när jag åker in till läkaren. Förhoppningsvis är det ett prov som inte är bra. Jag vet vilket och om det är så brukar man åtminstone bli bättre efter en veckas medicinering.

Min B12 värden brukar ligga på gränsen och det kanske är så att jag skulle behöva äta det också. De har frågat flera gånger, alltså vi pratar sedan några år tillbaka, men jag har alltid sagt nej. Grejen med att äta B12, vitamin B12 alltså, är att om man väl en gång börjat kan man aldrig sluta. För att kroppen ska kunna ta upp det då behövs en så hög dos att kroppen slutar ta upp det man skulle gå i sig genom maten. Ungefär så fungerar det.

Båda de här sakerna är så mycket bättre än om jag nu är trött för biverkningar av den där jäkla medicinen jag fick. Sist jag var in på VC sa läkaren att han hade en annan patient som de trodde fått samma och han var lika dålig efter ett år. Han var betydligt värre.

En tablett om dagen är ju bättre än att inte kunna medicineras. Det konstiga med det här är att enligt värdena som var något för låga skulle jag ha lägre ämnesomsättning och jag förstår då inte hur jag ändå kunnat gå ner. För det brukar vara helt omöjligt utan medicinen, men men, man ska väl inte förstå allt här i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela