Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite svårt att sova

Publicerad 2011-07-12 07:53:37 i Vanlig vardag,

Igår fick jag väldigt mycket besökare på bloggen. Först på morgonen skrev jag ett inlägg som genererade en hel del besökare och sedan skrev jag ett nytt på em, när jag sedan kom hem på kvällen skrev jag ännu ett och det gjorde att jag ökade antalet besökare mot en normal dag med 6ggr. Det är faktiskt en hel del.

Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg till jobbet. Senare i em/kväll blir det stallet. I natt har jag sovit ungefär fyra och en halvtimme så jag är toktrött, men lär nog överleva dagen ändå. Förstår inte varför jag har börjat vakna mitt i nätterna. Inatt kan det ha varit för att fönstret är öppet och just sovrumsfönstret vetter mot E4:an. Det är väl bara att jobba och sedan åka hem och ta en liten powernap innan jag åker vidare. Jag hade behövt det igår också, men då hann jag inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela