Real Time Analytics

Livet På En Kant

Klappar mig själv på axeln!

Publicerad 2011-07-06 20:16:02 i Vanlig vardag,

Idag blev det mycket mentalt. Det känns nu på kvällskvisten otroligt bra! Jag är mycket nöjd med de insatser jag åstadkommit under dagen. Helt suveränt! Nu blir det till att fortsätta i samma anda framåt. Jag ska lyckas. Det finns inget annat. Jag borde dessutom ha kunnat lösa det mesta av det här helst innan juli är slut, men garanterat innan augusti är över.

På fronten med "dejten" jag skrev om i morse har jag också kommit fram till ett beslut, men det tänker jag inte skriva om här just nu. Det tar jag lite senare, efteråt så att säga.

Igår var jag ju ledsen som jag skrev om, men det är betydligt bättre idag. Det är som ingen idé att gå och vara bitter. Då försvinner bara energin som jag behöver till allt jag måste göra och det verkar ju dumt. Jag borde kunna ha fixat det här under juli om jag ligger i lite. Nu är jag inte direkt i toppform längre. Det kände jag när jag sprang uppför trapporna till pendeln idag. Det bokstavligen kändes som att hjärtat skulle slås ut genom bröstkorgen.

Jag lägger in några bilder på Ante sedan löshoppningen för någon veckan sedan. Jag fick dem av Fanny idag och Ante är verkligen charmig.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela