Real Time Analytics

Livet På En Kant

...just precis ingenting.....

Publicerad 2011-07-30 19:21:07 i Vanlig vardag,

Idag har jag gjort - ingenting. Meningen var att jag skulle träffa en person kl 15, men personen i fråga ställde in. Hela dagen blev helt körd och jag har bara softat hela tiden. Funderar på att ta en sväng med hunden. Synd är att vädret är som en ångande bastu ute. Jag skulle behöva gå en sväng med hunden ändå. Både för min och hans skull.

En heldags vila kommer att vara välbehövligt för mig, även om jag egentligen hatar det. Veckan som kommer kommer att innebära att jag kommer att bli lite trött och jag behöver all energi jag kan avvara.

Jag har också ägnat mig åt mitt nya intresse. Jag kommer att göra ett announcement när tiden är kommen. Det har med min nya utbildning att göra, så mycket kan jag säga. Nog för att det är hur svårt som helst att komma in, men om jag inte ens söker är jag ju garanterad 100% nej redan innan. Söker jag, har jag ju åtminstone 2,5% chans att komma in och det är mer än noll%.

Imorgon ska jag åka med några ut till stallet och jag är sjukt sugen på att rida. Jag hoppas att vädret ska vara svalare och att trycket lättat. Just nu är det så fruktansvärt fuktigt ute. Imorgon ska jag också hjälpa till att måla i stallet igen först. Det blir en tidig dag för jag tror att vi åker någon gång strax efter nio. Det blir nog bra. Fast jag längtar lite nu tills jag flyttar Ante för jag saknar att ha rid/stallsällskap och det känns himla ensamt där ute just nu. Dessutom vill jag börja få lite tränings och ridinspiration och jag har en förhoppning om att kunna få det när jag flyttar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela