Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag vet inte om jag är barnslig, men roligt är det iaf.

Publicerad 2011-07-19 09:31:43 i Vanlig vardag,

Nu ska jag snart dra mig iväg. Jag har lite att göra idag och idag blir det stallet efter jobbet för det passade inte in att åka dit på morgonen.

Jag och Vson ska dit ikväll och ha lite roligt. Vi ska fixa mat och vatten till hästarna, borsta lite på dem och för att inte glömma det viktigaste(han påminner mig nu) bära runt pinnar och leksaker. Det är nog allt arbete vi ska göra idag tror jag. Eventuellt om jag hinner tar jag ut och motionerar en häst, men det är bara om jag orkar och hinner.

En sak är lite jobbig. För ett tag sedan började jag spela Empires & allies på Facebook. Vanligtvis brukar jag ledsna på de här spelen ganska snabbt. Inte för att jag spelar särskilt mycket. Det blev en del nu när jag varit hemma i brist på annat att göra, men under normala förhållanden i mitt liv öppnar jag sällan spelen överhuvudtaget. Det som är roligt här är att man kan invadera andras imperium och skjuta ihjäl deras arméer. Jag vet inte om jag är barnslig, men roligt är det iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela