Real Time Analytics

Livet På En Kant

...inte ens ta mina 50% att få ett ja?

Publicerad 2011-07-27 10:06:26 i Vanlig vardag,

Igår fick jag en släng av ångest när jag tänkte på antagningstesterna till utbildningen som jag vill gå. Det är ju egentligen bara dumt. Det är gratis att söka. Ja, testerna är svåra. De är gjorda för att man inte ska lyckas klara dem, inte inom tidsramen. MEN, det är ju tolv stycken som kommer in varje år och de ÄR från de 500 sökande. Det kan lika gärna vara jag som är en av dem. Jag kan ju inte ge upp på förhand.

Nu tänkte jag vara lite fräck och be att få göra testet som de gör när de söker in till stridspilot. Ja, det är ju inte det jag ska bli, men ett liknande test kommer jag att göra. Tänkte att jag kunde få lite försprång om jag kunde snika in mig och göra det en gång innan. Ful får man vara men inte dum.

Jag kan ju inte ge upp innan. Om det är den inställningen man har då lär man ju aldrig komma någonstans här i livet. Jag ska prova. Kommer jag inte in nu, ja, då kan jag ju söka senare. Utbildningen kommer bara att anta en annan form.

Kommentarer

Postat av: Lindah

Publicerad 2011-07-27 13:18:56

Oj vad det där lät intressant. Blir väldigt nyfiken på vad det är för utbildning du ska söka med sådant prov. Lycka till iallfall!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela