Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ibland är jag bra

Publicerad 2011-07-03 23:19:52 i Vanlig vardag,

Idag har jag faktiskt gjort några saker som jag är lite stolt över. Det är lite så att man kan säga "Den som söker skall finna" och nu har jag gjort det. Om jag vill är jag en väldigt fyndig person som hittar kryphål och räknar ut vad som verkar rimligt. Jag är bra på vissa saker.

Nu vet jag att mina bra sidor har små hål där mina dåliga sidor kryper upp och jag vet av erfarenhet att det snart kommer att bli ett sådant. Nu kanske det är annorlunda just den här gången. Jag hoppas på det och att jag lärt mig något, men jag vet inte. Det är lätt att falla in i gamla mönster. Däremot finns det alltid en tid för allt och tiden för att jag skulle besegra mina dåliga sidor kanske har kommit nu. Det skulle vara toppen.

Jag hade en lista med problem som skulle lösas och nu återstår faktiskt bara ett. Resten har jag faktiskt löst på ett alldeles förträffligt sätt. Det händer att jag får utrymme för min extrema intelligens och det har precis hänt. Eller rättare sagt tog jag mig friheten att använda den helt själv.

Nu måste hjärnan vila lite. Vi hoppas ju på positiva mail inför morgondagen från mer än ett ställe. Just nu har jag tre mailsaker att hoppas på och om bara en utfaller med positivt svar kommer jag att bli sjukt happy!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela