Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hundbajsmarodören har syndat igen

Publicerad 2011-07-24 22:22:47 i Vovven,

Ja, jag erkänner! Idag plockade jag inte upp bajset efter min hund igen. Jag vet att jag syndar ibland. Förra söndagen också faktiskt, men då var jag tvättstugemarodören.

Idag gick jag och Vson promenad, eller, vi skulle åka buss och hade en liten stund tills bussen skulle gå så vi gick till nästa busshållplats. Grejen var den att jag hade slut på hundbajspåsar för han hade redan bajsat två gånger. Ja, det är ju sånt som händer. Jag tycker att den här bajshögen inte var så stor heller om jag ska säga något positivt. Det finns faktiskt en grej till som är positiv. Han placerade bajshögen mitt på trotoaren - så att alla kan se. Det måste ju vara något positivt. Jag kan inte rå för att han ska backa en meter i bajssittställning innan han sätter igång. Det har hänt förut att jag försökt styra honom "lite mer rätt" när han backat och jag inte haft påse med mig. Jag förstår ju att det kan se lite psyko ut, men ja, det är väl bättre än att bajset hamnar illa antar jag.

Förra veckan dådå var jag ju ner i tvättstugan som ni kanske kommer ihåg. Nu ska jag erkänna - jag tvättar mina bhar i tvättmaskinerna där. Jag vet inte om dem går sönder. Sist var jag tvungen att köra dem med andra kläder och om jag ska vara ärlig är jag mest rädd att de ska ha sönder mina fina kläder. Tvättmaskinen kommer de ju och lagar vilket fall som helst. Dessutom fanns det ingen sådan där skylt placerad på mina två tvättmaskiner.
Jag tyckte det också var lite jobbigt när jag tvättat mina stallkläder för då var det som kvar JÄTTEMYCKET hår, hö och halm på luckglasen till tvättmasknierna. Hon som kom efter såg så proper ut också. Då skämdes jag faktsikt.

Straffet? Jo, det fick jag idag när jag tre gånger fick stoppa ner armen i åvattnet för att hunden lagt ner leksaken där. Han tycker det är jätteroligt. Jag kan nu berätta för er att om hunden råkar trampa på leksaken när det är blålera på botten. Då måste man gräva lite i äcklet för att hitta den. Vattnet grumlar också rejält och det blir allmänt äckligt alltihop. Imorgon ska vi leka med flytleksaker. Självlysande faktiskt.

Så är ser det ut vid ån. Bilden är tagen vid en annan årstid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela