Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fredag

Publicerad 2011-07-29 18:33:59 i Vanlig vardag,

Fredag igen. Jag har lovat att inte göra något den här helgen utan bara ta det lugnt. Det sa jag förra helgen också och det gick inte så bra.

Det funkar inte att jag dricker någon alkohol nu. Det har jag märkt. Ändå lyckas jag göra det. Typ varje helg. Jag brukar ju inte ens dricka något överhuvudtaget. Nej, skärpning, skärpning.

Den här helgen ska jag bara sitta hemma. Jag måste vila upp mig.

På måndag ska jag gå in, eller ringa till skolan där jag ska skriva första prövningen. Jag bara SKA fixa de där kurserna. Jag skiter i om de är besvärliga. Det ska inte stoppa mig.

Jag har också kommit på att jag måste vara lite noggrannare i min selektion av vilka jag umgås med. Nötter måste jag sluta hitta. Nog för att jag anser att alla får vara som de är, men jag hittar ju en del puckon på vägen också. Nej, sitta hemma och hårdare selektion. Det är det som krävs nu.

En ganska korkad människa sa en gång något klokt. Man blir som en blandning av de tio man umgås med mest. Fundera över den en stund ni också.

Dessutom har det hänt den senaste tiden att några frågat "om jag är likadan" och det är inte så roligt att det är det folk tror om en. Uppryckning!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-29 19:30:11

Sv: haha, ja en del av jobbet handlar om att bemöta kunder som inte tycker att vi uppfyllt deras krav :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela