Real Time Analytics

Livet På En Kant

Första gången...

Publicerad 2011-07-08 08:03:11 i Vanlig vardag,

Igår gjorde jag något som jag inte trodde att jag skulle göra. Jag tog faktiskt bort ett inlägg. Det jag hade skrivit kände jag kunde skada och att det var något jag inte kunde stå för i slutändan. I slutändan hade det nog skadat mig också, men i första hand någon annan så i respekt gentemot den personen tog jag bort det.

Det var ju inte så att jag gjort ett personpåhopp, men som vanligt beror allt på hur man lägger upp texten och hur man uttrycker sig. Efter att jag taigt bort det känns det betydligt bättre.

Jag ska strax åka till stallet och i morse vaknade 05.21 och jag orkade inte ligga kvar vaken i sängen så jag har varit uppe sedan kl 06. Helt hopplöst. Hatar när det är så här ljust för jag somnar inte förrän jättesent och sedan vaknar jag jättetidigt. Antar att det får bli en liten powernap när solen gått förbi och det är skugga över sovrummet igen.

Tiden här på morgonen har jag till största del ägnat åt att titta på hemnet. Som vanligt hittade jag sjukt coola lägenheter.

Vasastan

Östermalm

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela