Real Time Analytics

Livet På En Kant

Första dagen jobbdagen på en månad

Publicerad 2011-07-11 20:13:08 i Vanlig vardag,

Kom precis hem från stallet och jag är helt galet trött just nu. Något som är bra med dagen är att jag snart har slagit mitt besökarrekord för en dag. Nu har jag lite provocerat fram det faktiskt så lite fusk är det. Jag kände att det var dags att ha lite mer besökare ett tag på bloggen. Egentligen har jag tänkt att det här bara ska vara min privata blogg, men ibland kan jag inte låta bli att skriva om andra saker bara.

Idag jobbade jag för första gången på över en månad och faktum är att jag blev mer trött och slut än vad jag trodde, men det gick ändå förvånansvärt bra. Imorgon ska jag jobba likadantt och sedan får jag se om jag är helt knäckt till på onsdag. Om jag inte är det kör vi på likadant som måndag och tisdag. Jag tror att det är lika bra att komma tillbaka så snart som möjlgit, men givetvis är det inte meningen att jag ska ta ut mig totalt. Jag kan inte annat säga än att jag har ett superställe att jobba på också som verkligen har tänkt att det ska bli bra att komma tillbaka.

DN  SVD  EX

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela