Real Time Analytics

Livet På En Kant

En bit på vägen....och en sak ni inte visste om mig.

Publicerad 2011-07-02 20:35:28 i Vanlig vardag,

Nu har jag lyckats börja skriva mailet. Det går väl aningens trögt, men liten form på det hela har jag börjat få. Faktum är att jag är lite nöjd med mig själv.

Man ska alltid göra något man tror på och det här tror jag verkligen på. Har även börjat kolla upp lite andra lösningar för att få det här att fungera. Jag vet att jag inte kan göra det själv utan att jag behöver någon som kompenserar där jag "faller", men har jag bara fått igång det tror jag inte att det är några problem. Fördelen just nu är att det fortfarande inte verkar finnas någon i Sverige som säljer det här. Sedan tänkte jag att bara jag fått in och börjat sälja en sak kommer jag snart att trilla in på nästa.

Förra året var det skor, sockar och lite andra saker och man blir faktiskt lite less på sakerna man säljer när det bara är några få kvar. Det här är inom ett annat område och jag hoppas få till det nu bara. Då köpte jag genom en annan återförsäljare i Tyskland och han köper in saker från Kina. Man lär sig faktiskt en del på vägen. Den här gången är det Japan och jag ska i sådana fall köpa direkt från tillverkaren.

Nu ska jag berätta en annan sak. Jag har en privat inbjudan till det japanska kungahuset. Nej, det visste ni inte. Coolt va! Nu är det inte själva kungafamilijen där som bjudit in mig utan en annan, som tack för en "tjänst". Haha, lite roligt är det faktiskt. Har inte tänkt på det på flera år. Nu blev jag på bra humör igen. Ska fnula ihop det sista på mailet och sedan ska jag gå ut en sväng. Ni kan ju sitta och fundera på hur man fixar en privat inbjudan till ett japanskt kungahus, men ni som känner mig väl förstår att jag kan lyckas med det mesta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela