Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bra grejer händer

Publicerad 2011-07-01 14:06:28 i Vanlig vardag,

Kände att jag hade lust att skriva precis, men kom inte på något bra att skriva om förrän jag precis insåg en sak. Det är första juli idag!! I ett av mailen jag skrev att jag fått för någon dag sedan stod en jättebra sak. Det var nämligen så att måniadsskiftet nu skulle innebära ett steg framåt och fatta; Det är ju från och med idag!

Jag blev helt plötsligt på riktigt bra humör. Fortfarande är det så att jag knappt vågar hoppas, men hoppet gör nästan hälften av det här. Om det skulle hända skulle jag nog bara sätta mig ner och gråta rakt på  plats tror. SÅ glad skulle jag bli. Jaja, bara att hoppas på då. Nu har jag ju flera sådana här saker som är på G och det är bättre än att bara ha en. För faller den enda, ja, då faller ju liksom allt.

Snart ska jag ta och göra lite glass. Är sugen på den nu och jag har ju inte lyckats få till att göra den ännu, men jag tror att det faktiskt blir idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela