Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bloggtorka - betyder det att jag inte har något liv?

Publicerad 2011-07-08 13:27:00 i Vanlig vardag,

Idag har jag verkligen ingenting att skriva om känns det som. Det skulle kunna vara ett tecken på att jag inte har något liv. Faktum är att det var det första jag tänkte, men sedan insåg jag ganska omgående att jag har en rad saker att skriva om. Grejen är den att man inte kan skriva exakt vad som helst. I slutändan kan vissa saker göra skada i ens liv.

Sitter och funderar på vad kvällen har att erbjuda. Imorgon har jag faktiskt något planerat. Som ni kanske märkt vid det här laget är inte jag någon planerare. Hela jag är lite mer av en impuls. Det är nästan så att jag börjar tro att jag faktiskt är en impuls hela jag.

Under veckan har jag känt det som att sommaren är slut. Det är helt galet. Egentligen är har vi inte ens kommit till mitten av juli ännu. Både juli och augusti är ju sommarmånader. Jag räknar in augusti också för den blir mer och mer av en sommarmånad.

Idag blir det dammsugaren en vända över golvet. Igår städade jag som på mittemellannivå och kom aldrig ner till att köra sammsugaren och det behövs verkligen. Golvet ser nästan ut som en vit matta just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela