Real Time Analytics

Livet På En Kant

Historia om strulputten Jag

Publicerad 2011-07-21 22:06:29 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Egentligen är en av mina bloggregler att inte skriva om andra här, men jag gör det ibland och jag ska göra det idag. Jag skulle skriva här för att jag behöver skriva det här, men inte ens det är sant. Jag bara skriver det här.

Jag tycker att det är jobbigt när jag känner det som att jag inte får sagt det jag velat ha sagt. Inte på något sätt att jag behöver få sista ordet, bara att jag inte fått säga det som är viktigt för mig till en annan person. Nu vet jag inte varför det blir så ibland. Det är nog mer och mer sällan, men det händer och det har hänt nu.

Istället agerar jag på ett litet korkat sätt och säger något dumt. Jo, jag gjorde det den här gången också. Jag brukar försöka att vara snäll och respektera andra, men igår klev jag över gränsen. Jag kan berätta lite kort.

Det finns tre personer i den här historien. Person 1 träffade jag tidigare och, om vi ska uttrycka det rätt, fattade tycke för denna. Denna person klargjorde då spelreglerna klart och tydligt och jag var med på dem(inget förhållande). Inga problem för jag talade samtidigt om att jag faktiskt inte vill ha något och så är det fortfarande. Egentligen passade det ju sig bra. Eller rättare sagt person 1 dissade mig först en gång, och två gånger, men började efter varje gång som visa intresse på något sätt igen.

Vi träffas igen och jag tycker sjukt bra om personen, men jag har som inga "sådana" känslor för den. Jag vet ju ändå spelreglerna och har godkänt dem. Vi träffas igen och den här gången känns det som att personen i fråga ansträngt sig mer än vad jag gjort. Om jag fått spelreglerna förklarade för mig spelar jag det spelet tills annat är sagt. Jag blir lite förvirrad nu och förstår inte riktigt vad person 1 egentligen vill. Ännu mer blir jag lite osäker på mig själv och vet inte riktigt vad jag ska göra.

Nåväl, några andra säger att den som nu är person 2 vill träffa mig, jag säger först nej flera gånger eftersom jag inte anser att det är rätt. Två samtidigt är inte ok, även om det bara är en middag, men nu är vi där igen att person 1 inte är så intresserad, och egentligen inte jag heller. Jag vill ju varken till eller från. Till slut ger jag med mig och säger ok, jag kan gå ut med person 2.

Det här resulterade i att jag insåg att jag var betydligt mer intresserad av person 1 än jag trodde innan. Nu fick jag riktig ångest. Här är jag ändå intresserad av person 1, men har gått ut med person 2. Även om inget hände där är det någonstans fel ändå. Person 1 vill ju ändå inte ha något mer.

Det konstiga är att person 1 tyckte jag riktigt mycket om, men jag tillät mig aldrig ha några "sådana" känslor. Spelets regler tillät liksom inte det och jag har spelat liknande förut.

Ska bara avsluta den här lilla korta berättelsen med att säga att nu har jag ingen. Person 1 avslutade jag lite snyggt med att påtala att jag insåg att jag tyckte mer om honom än jag planerat efter att jag varit ute med person 2. Typiskt mig! Det var efter person 1 bara vill vara vän med mig. Nu fick ni ännu en historia om mitt liv.

Jag vet fortfarande inte vad jag vill och det kanske är lättast att börja i den änden, vad det än handlar om.

P.S Jag ska erkänna att jag gjort en sak som är ännu lägre, men det vågar jag inte ens erkänna här. Haha! Det är inget som skadar någon och det är inget djävulskap på något sätt. Bara lågt och tragiskt!

Kommentarer

Postat av: Anna Pellnäs

Publicerad 2011-07-21 22:35:46

Ja du. Förhållanden och kärlek är inget lätt ämne. Karlar är dessutom livrädda för de båda. Sex, det går bra, men om det krävs något mer så rymmer de! Tyvärr är det så med de flesta killar att man måste spela otillgänglig och svårfångad, då tänder de till! Även efter 20 års äktenskap måste man hålla dem kort och inte hänge sig totalt för då får man ingen respekt. Tråkigt, men sant. Att hitta en kille som är på samma våglängd, som ger sig hän totalt och visar alla känslor och samtidigt är respektfull, är lika svårt som att hitta en nål i en höstack! Men ge inte upp, du hittar nog nålen till slut. Kram!

Postat av: Anna Pellnäs

Publicerad 2011-07-21 22:39:33

Jo, jag glömde att säga: Varför gick du med på hans villkor. Du skulle bara helt enkelt kontrat med om han ville ha något med dig att göra så fick han minsam vara mer seriös än så! Ställ krav och var lite mer dominant! Kräv lite ska du se att de blir som snälla hundar! ;)

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-07-21 22:42:07

Jag kanske får börja ställa högre krav helt enkelt! =P

Fick ju erbjudande om en person 4 idag faktiskt....kanske ska köra på den då....och jo....det finns en 3:a däremellan. Måste nog börja blogga om det här ämnet lite mer. Känner att en bit i mitt liv inte är med i min blogg.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela