Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bättre planering i fortsättningen

Publicerad 2011-07-18 08:49:22 i Vanlig vardag,

Jag hade tänkte kliva upp tidigt i morse och hade ställt klockan på 6, men jag var galet trött. Dessutom klev jag upp för att stänga av väckarklockan som är på andra sidan rummet och hade sjukt ont i foten också. Det kändes inte bra kan jag säga.

Istället för klockan 5 klev jag upp till klockan 8 och sitter nu här och är stressad istället. Egentligen borde jag inte vara det, men hovslagaren kommer till Ante idag. Han skulle ha blivit skodd när jag var sjuk, men det blev inställt. Nu hann ena hoven gå sönder lite så det är verkligen tur att han kommer idag.

Kan ju då konstatera att det var för mycket att först ha tvättstuga i några timmar och sedan åka till stallet och rida. Jag får nog planera så att jag inte gör för mycket en dag utan försöker fördela det lite lika.

Ett tag hade jag en plan om att hitta någon som kunde hjälpa till med Ante, men då måste jag hitta någon riktigt duktig och det känns väldigt svårt. Jag har ridit andra unghästar både hingstar och "vanliga" och Ante är faktiskt en av de svåraste och tjurigaste. Någon finns det garanterat, men hur många mer än mig är kamikazeryttare.

Igår var jag riktigt nöjd med en sak och det var att balansen fortfarande var på topp. Inte ens i hans lilla rodeosväng tappade jag balansen minsta lilla och nu är Ante dessutom ovanligt stark i sin exteriör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela