Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bakterien göds

Publicerad 2011-07-07 11:10:01 i Vanlig vardag,

Nu har jag skrivit i blogg 2 och blogg 3, och nu är det då dags för blogg 1. Ja, nu kanske ni tyckte det lät lite sådär va´. Grejen är den att i den här bloggen skriver jag om mit liv. I de andra skriver jag om saker som jag anser är viktiga. Den ena bloggen är gammal, eller min första. Där har jag några regelbundna besökare eftersom det är ett ämne som berör. Blogg nummer 3 har jag inte publicerat än, eller den finns publicerad, men jag har inte lagt ut den ännu.

Jag var in och kollade statistiken för blogg nummer 2, min första alltså, idag och det är helt galet, men jag såg att besökarna fortsätter att strömma in på den bloggen. Det är ju intressant. Jag stör mig på den bloggen för det går inte att lägga in annonser och få in pengar på den. Jag vill inte göra något och inte kunna tjäna pengar på det, men jag kan inte heller flytta den känner jag då jag har hyfsat med besökare på den.

Nog om det. Nu har jag ätit frukost och ska ta tag i dagen. Hunden vill ut först och sedan ska jag ganska tidigt till stallet. Jag har märkt att det är när det är sol ute som jag är mycket sämre dagen efter. Min magkänsla säger mig att jag fortfarande har någon form av bakterie i kroppen och den kanske göds när jag är ute i solen. Bara en tanke jag har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela