Real Time Analytics

Livet På En Kant

Åter till det normala

Publicerad 2011-07-10 18:22:37 i Vanlig vardag,

Imorgon är jag tillbaka och jobbar. Nog för att jag bara ska jobba en stund varje dag, men det ska bli otroligt skönt att jobba igen. Strukturen blir bättre när man har fasta rutiner. Dessutom håller jag på att dö av tristess nu.

Dagen har jag ägnat åt att vara en stund i stallet där det ska börja städas och målas. Sedan har jag varit hemma. Ett roligt telefonsamtal med en person som jag inte träffat på jättemånga år nu har jag också haft. Det var roligt. Jag tycker om ärliga människor som kan säga sin åsikt rakt ut. Kommunikationen blir mycket lättare då.

Nu ska jag hitta på något att göra med mina röda vinbär. Jag har en hel del faktiskt. Först ska jag göra min tredje dubbla latte för dagen för det behöver jag. Söndagsmiddagen blev inställd idag så det blir en latte på balkongen istället.

Jag har kommit på mig själv med att ha otroligt svårt "att göra ingenting" och jag skulle behöva kunna koppla av lite för jag stressar upp mig så fort jag tänkt softa lite. Man kan inte leva i ett tempo på 130 hela tiden. Igår var det faktiskt jätteskönt att bara sitta i soffan och titta lite på tv. Jag brukar inte ens hinna se på mitt heliga program på tisdagar House. Det måste bli bättring på det nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela