Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äckligt varmt idag

Publicerad 2011-07-07 20:27:08 i Vanlig vardag,

Idag har det varit så här riktigt äckligt varmt. Hästarna fick vara inne under dagen och det var nog välbehövligt för det var till och med så att Ante låg ner och vilade när jag kom till stallet vid halv fem. Norton hade också legat ner för han var helt spånig.

Det fick en kalldusch innan de gick ut i hagen igen och Norton tyckte det var skönt, men Ante klagade och gick runt, runt. Det blev naturligtvis ingen motionering av djuren idag. Det måste man nog göra tidigare på morgonen eller senare på kvällen i såna fall.

Hade tänkt grilla nu på kvällskvisten, men det blir inget av det heller. Kanske skulle ha åkt och druckit en kall cider eller något annat gott någonstans. Jag brukar bara hinna tänka det, softa en stund och sedan är klockan redan jättemycket och jag orkar inte göra något alls.

Först innan jag dricker något kanske jag ändå ska se om det finns något annat än grillmat att äta. Jag har hört att det kan vara bra att äta ibland också. Aptiten är ju inte direkt på topp när det är så här varmt ute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela