Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vadå inte akutärende?

Publicerad 2011-01-21 17:28:02 i Vanlig vardag,

Idag satt jag och funderade på min "runda" på jobbet om inlägget jag tänkte skriva nu när jag kommit hem. Det hade blivit väldigt bra. Jag tänkte skriva om hur livet ibland bara flyter på. Ni vet, alla bitar faller på plats.

Egentligen skulle man kunna beskriva livet som flera pussel. Först bildas det bitar till det första pusslet och det är upp till var och en att lägga pusselbitarna på rätt plats. Självklart blir det som när man lägger alla pussel att vissa bitar blir svårare att hitta än andra. En regel är att man inte kan gå vidare till nästa pussel förrän alla bitar är lagda. Ibland kanske man får ett pussel som bara består av himmelsblåa bitar i olika nyanser. Den delen av livet blir lite svårare att genomleva än det som är som ett barnpussel med hela bilder till varje bit. Du förstår nog vad jag menar. I slutet av pusslet blir det mycket lättare för det är färre bitar att leta mellan och platserna att stoppa in dem på blir färre.

Just nu känns det som att jag är i den fasen i mitt liv. Det känns bra. Sista två veckorna har allt bara flutit på och så även idag när jag fick ett bra besked. Allt är faktiskt bra just nu. Jag kan inte klaga på något. Finns inget som är värt att klaga på. Det måste vara så att det positiva just för sekunden väger upp tillräckligt för att trycka ner negativiteten.

Nu skulle ju inte jag skriva om det. Sollentuna Energi kallar det nämligen inte akutärende att den förra hyresgästen sagt upp elavtalet och inget nytt är beställt. Det innebär att nya lägenheten är ett enda stort mörker just nu. Personligen tycker ju jag att det är ett akutärende och jag förstår inte vem som har rätt att avgöra det. Ligger inte allt i betraktarens ögon? Jaja, inget att hänga läpp över. Flyttgubbarna är avbeställda och vinet finns kvar. Det är väl bara att korka upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela