Real Time Analytics

Livet På En Kant

Här kommer beviset på hundens arbete.

Publicerad 2011-01-15 21:36:51 i Vovven,

Idag hade jag tänkt rida, men det blev inte så. Min energi gick åt till annat och det gör faktiskt inget. Ibland blir det så. En del saker är viktigare än andra. Livet fungerar så!

Min plan var här att skriva om mina två ridpass idag och jag vet inte, men jag tror inte ni är intressade av att läsa hur jag mockade. Det kanske ni är. Jag vet egentligen inte hur ni är funtade, men det kommer inte att hända ändå. Norton har iaf idag lyckats ta sitt regntäcke och smula sönder det i bitar. Väl strimlade! Jag förstår mig inte riktigt på honom. Vill han inte gå ut eller vill han vara utan täcke? Det enda täcket jag har kvar är Blåsans och det är jag inte beredd att lägga på honom för det är det bästa täcket jag har och någonsin har haft. Dessutom kostade det 1800:- 1999 dvs 11 år sedan. Funderar på att laga täcket som Blåsan hade som gick sönder av en liten olycka. Det känns bättre än att han ska ett nytt. Det täcket är lite halvdant och ska Norton hålla på och ha sönder täcken hela tiden får han inga nya. Sådana är reglerna. Han brukar få ärva.

När jag gick från tåget till stallet idag förgyllde hunden min dag. Vägen mellan stallet och tåget är fruktansvärt tråkig och trist. Hunden traskade på och jag gick och funderade över livet som vanligt. Rätt som det regnar ser jag hunden kasta sig in i snövallen med huvudet före. Med huvudet i snön kastade han runt där inne och höll på. Det såg lite ut som när de tvättar sig i snön, men jag vette tusan vad han höll på. Han gjorde så i två steg framåt och jag började asgarva såklart. Då blev han superglad och viftade på svansen så att hela kroppen viftade med och liksom log åt mig. Efter det var det lätt att gå resten av vägen till stallet.

Tack hunden för att du förgyller mitt liv!

Han älskar också att torva boxar. Här är beviset.

Kommentarer

Postat av: Christina

Publicerad 2011-01-15 22:04:19

Han e så gullig den "Hunden" rolig och busig på ett härligt sätt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela