Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jaa, jag lät ju Norton gästblogga idag...

Publicerad 2011-01-25 22:46:47 i Hästarna,

Kom till stallet nu på kvällen och ni skulle bara höra vilket liv det var. Norton var, om vi ska uttrycka det som han säger det "kungligare", men jag skulle nog mer vilja påstå att han var lite divigare och drygare. Självklart pga hans blogginlägg. Han tycker att han är viktigare nu. Nu tjatar de andra två på att också få gästblogga och jag är väl så illa tvungen att låta dem komma in och skriva något. MB hade tydligen åsikter om vad Norton hade skrivit och hur sanningsenligt det kunde tänka sig vara. Hon sa: -Det är ingen ordning på honom!
Ante frågade om han kunde få en skinnjacka för att se lite coolare ut eftersom Norton tydligen sa att han skulle på en foto-shoot inför hans kommande blogginlägg, nu när han blivit proffsbloggare, och att det behövdes BRA bilder då. Inte som dem han hittade på min dator.
Alltså rent seriöst måste jag erkänna att jag ångrar att jag lät Norton komma in här och skriva idag, men gjort är gjort. Någon skinnjacka till Ante blir det däremot inte. Kanske att han kan få låna hundens glasögen. Jag ska fundera på det.
Enklast för mig hade nog varit att bara hunden fått gästblogga här. Han bad lite försynt i söndags, men jag var inte in the mood då. Nu ska jag lägga mig eftersom klockan den här veckan står på 04.45 och det är om ganska exakt 6 timmar och det är sovtimmar jag behöver. Natti natti kära vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela