Real Time Analytics

Livet På En Kant

Helt slut efter dagen

Publicerad 2011-01-02 21:10:16 i Hästarna,

Jag är helt slut nu. Idag blev det verkligen bara stallet och stallet kan man säga. Jag åkte väl dit vid 11 tiden och hade tänkt rida Ante, men jag råkade stå och socialisera med några andra så ridningen fick liksom vara. Egentligen gjorde det nog inget för Ante var riktigt trött idag. När han kom in stod han ändå bara och sov, mer än han brukar.

Det som egentligen tog tid idag var att det kom två medryttare och provred Norton och MB. Jag tänkte att MB kan gå lite lättare ridpass en gång i veckan bara för att få lite mental stimulans om inte annat tyckte hon väldigt mycket om att få bli lite ompysslad och borstad idag. De som kom och provred var en mamma och hennes dotter. De var jättetrevliga och blev intresserade av att fortsätta och kommer igen på onsdag och rider. Jag tror att det kommer att bli toppen med dem. De verkar pålitliga och vill verkligen göra rätt. Det tar lite längre tid första gången än om jag hade gjort allt när man står och visar och förklarar, men det är så det är i början.

Nog om det. Jag åkte hem från stallet för att äta lite middag och sedan dra vidare till Jäger. Han verkar vara en riktigt intelligent häst och idag gick han bättre än igår. På slutet kändes han verkligen lösgjord, men han blev trött som jag vet inte vad. Idag blev jag riktigt nöjd och det var han också. Vi jobbade mycket i galopp och avslutade med att rida i ganska låg form i trav. Jag är verkligen nöjd.

Nu är det alldeles strax nana godnatt och av med ridkläderna för dem är jag lite less på nu. Hoppas att det är något bra på tv ikväll, även om risken är att jag somnar framför tvn nu.

Ja, just det. Arbetet som jag gjorde igår med Jäger är verkligen effektivt och jag fick precis det resultat som jag ville ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela