Real Time Analytics

Livet På En Kant

Funderar på lite saker ibland

Publicerad 2011-01-09 21:40:29 i Vanlig vardag,

Den här dagen känns precis som alla andra. Klev upp tidigt och åkte till Jäger. Idag när jag var där dagitd passade jag på att rida ut en sväng både innan och efter. Före ridpasset var han lite tjurig och försökte vända tillbaka, men jag gick en bit till bara och sedan vände jag själv. Ridpasset blev jätte bra och jag är mer än nöjd. Han är på många sätt lik Norton, med några olikheter såklart. Ridmässigt är de faktiskt lite lika. Båda två försöker springa ifrån på samma sätt och agerar likadant i många situationer. Jäger gick iaf suveränt till slut.

Grannen var snäll och lånade ut sin bil till mig idag. Hon sa att däcken var extremt dåliga och jag glömmer liksom bort när jag kör ibland. Jag håller helt och hållet med att däcken var i sämsta skicket, men jag höll mig på vägen.

Sedan tog jag och V buss bort till Glädjen där mina supermedryttare hämtade upp mig och vi åkte och köpte torv. Efter det blev det lite fix och trix i stallet. Jag red först Ante och idag kändes han lite trött. Om han var trött eller om underlaget var lite halt har jag svårt att bestämma. Han var lite segare idag iaf. Efter att jag hade ridit klippte jag honom lite snabbt. Jag har märkt att han är lite väl varm under täcket nu när det varit plusgrader och jag har inget mellantäcke till honom. Enda alternativet kändes som att det var att klippa honom, men det är överlägset den fulaste klippning jag gjort någon gång. Jaja, spelar det någon roll? Det är ju inte direkt så att vi ska tävla OS imorgon och innan tävlingarna börjar hinner jag klippa en gång till.

När jag var färdig med det red jag Norton. Han tyckte det var superkul att komma ut en sväng. Bästa unnderlaget idag var på vägen utanför där det frusit på till is. På ridbanan var det för mycket snö kvar så att det hade blivit styltor. Vägen fungerade utmärkt både för en kort liten trav och galopp. Nortons glädje var nog obetalbar.

Nu på kvällen har jag inte gjort annat än att jag suttit framför datorn. Iofs har jag haft två mailkonversationer med kompisar som inte bor i närheten. Den ena bor ungefär 150 mil härifrån och den andra bara 20. Facebook är bra ibland.

Jag har också fått konstaterat hur överjävligt förjävliga människor kan vara mot varandra. Den här gången var det inte jag som blivit drabbad, men jag har blivit drabbad av liknande saker. Idag fick jag reda på två olika situationer och båda är lika tråkiga. Vad tjänar man egentligen på att försöka förstöra för andra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela