Real Time Analytics

Livet På En Kant

Väntar och väntar!

Publicerad 2011-02-20 22:06:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag väntar ju på en grej som ska hända. För varje dag som tiden går är det en dag närmre att denna fantastiska sak händer. Problemet är att jag inte vet när det kommer att hända och då är det svårt att räkna ner. Just nu är det vänta som gäller och det är ruskigt jobbigt.

Ibland känns det som att mitt liv inte spelar i rätt liga och jag undrar om jag väljer fel hela tiden. Det kanske är värt väntan eller kanske det inte är det. Eftersom jag inte har något datum kan jag heller inte bestämma mig för om det är värt att vänta eller "rida ut stormen" på annat sätt. Grejen är den att det kan lika gärna bli imorgon det här händer som om ett halvår eller längre. Jag har verkligen ingen aning. Ibland är det mitt enda hopp att jag vet att jag väntar på något. Nu hoppas och ber jag att det ska vara snart. Jag börjar känna mig så trött på vissa saker i mitt liv och jag har så mycket jag måste uträtta. Allt blir enklare om det här slår in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela