Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vadå! Hur hög dödlighet har den här masken?

Publicerad 2011-02-15 21:03:17 i Vovven,

Det första jag kommer att tänka på efter att ha läst den här artikeln i DN är: Vilken hudlotion kommer jag att behöva köpa? Ja, alltså grejen är ju att om jag ska tvätta händerna efter varje gång jag klappat hunden måste jag nog köpa en hudlotion. Antagligen en speciellt för händerna.

Med tanke på listan med rekommendationer hundägare ska följa måste masken vara extremt farlig. Behöver vi anta att den kommer från yttre rymden? Jag menar nu att den kan ju inte ha funnits i andra länder tidigare eftersom vi verkar vara extremt rädda för alltså måste parasiten komma från en annan planet. Ah, jag vet. Den måste komma från Pluto. Ja, ni vet Musse Pigg - Pluto - hund. Helt logiskt! Visste väl att jag skulle komma på det. Varför skulle de annars hålla på att tjata så förbannat om hundarna i tidningarna idag?

Så här ligger det allt till kära hundägare!

Om ni inte tvättar händerna efter varje gång ni klappat eran hund kommer något hemskt att hända. Vi har nämligen i Sverige fått in dvärgbandmasken som härstammar från Pluto. Om ni som hundägare kommer att drabbas av denna finns ingen bot. Dvärgbandmasksöverhuvudet från Pluto kommer då att anlända till erat hem och ta sig in i eran hund. Därifrån kommer den att beordra alla parasiter som sitter i eran hunds tarmsystem att ta sina kroppar och börja snurra så att hunden börjar flyga. De kommer sedan att styra hunden tillbaka till moderskeppet som väntar uppe i himlen. Moderskeppet kommer direkt vid eran hunds ankomst att kidnappa hunden till Pluto. Ni kommer aldrig mer att få se eran kära vän. Detta enbart för att ni inte tvättade händerma efter att ni klappat på eran hund.

See you in hell liksom!

Skämt åsido. Det känns nästan lite omöjligt att springa och tvätta händerna varje gång man tagit på sin hund. Sover dessutom inte många hundar i sängarna och hamnar då inte parasiten där också? Nej, näst intill omöjliga rekommendationer att följa. Känns som att 99% av alla som får parasiten kommer att dö om man ska lyssna på dem.

EX

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela