Real Time Analytics

Livet På En Kant

Trött, tröttare, tröttast

Publicerad 2011-02-07 21:25:43 i Hästarna,

Det kan låta negativt i ett första skede, men jag är sådär skönt trött idag. Det beror helt enkelt på motion och friskluft. Det är bra trötthet, den kallas 3,5h´s motion. Tyvärr känner jag knappt att jag orkar skriva någonting, men jag tänkte att jag kunde fixa en liten uppdatering iaf.

Veterinären var ut till Ante idag och han har en veckas till boxvila. Hade vi haft en sjukhage hade han kunnat gå ut där, men jag vet inte om jag tyckt att det varit en bra idé ändå. Rädd att han hade hoppat omkring och halkat igen. Nu är svullnaden nere i benet, men han har lite puls och vi bestämde att hovlsagaren skulle komma ut och hon tyckte att skor fram är lämpligt nu. Hon tyckte att han är såpass tung och han har ankfötter. Det blir nog bra. Jag hade tänkt vänta två månader till ungefär innan han skulle få skor så egentligen gör det sak samma. Verkad skulle han ha blivit ändå nu. Status är alltså: Boxvila en vecka till och sedan se om det blivit bättre i den lilla svullnaden som är kvar. Svullnaden är alltså över senfästet, men hon tror att det snabbt ska vara läkt ändå. Huvudsaken är att han inte kommer ut och springer upp skadan.

MB mådde bra. Har inte så mycket att skriva om henne idag faktiskt. Hon är så söt och näpen. Norton mådde inte så bra i magen idag och jag tror att det var en nu hösilage bal. Hoppas han är bättre imorgon, men det ska nog inte vara något problem. Hade jag haft en bil hade jag åkt och köpt halm till Ante och då hade de andra två också fått. Får se om jag kan lösa det på något sätt. De brukar ju inte tycka halm är så roligt efter ett tag, men det är ju bättre än ingenting.

Imorgon ska jag skriva om dagens pinsamhet. För ni ska inte tro att jag kommit undan den idag. No, no, no!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela