Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stackars Ante

Publicerad 2011-02-15 16:03:47 i Ante,

Idag har jag pratat med veterinären och Ante ska fortsätta stå inne. Igår när jag kollade hans ben var det mer svullet. Om han inte är bättre på fredag kommer han att få någon antibiotika. Enda sättet att få benet att läka är vila och tydligen är det inte säkert att det är läkt även om svullnaden går ned utan det behövs antagligen ett ultraljud på benet. Ja, ja, vi får väl se hur det artar sig helt enkelt. Det enda är att han absolut inte får gå ut och springa upp det. Sedan ska han promenera 15 minuter per dag på hårt underlag.

Idag hann jag med en tidigare buss hem och det var skönt för nu får jag en halvtimme extra att eftermiddagsslappa hemma innan stallet. Det bheövs nu. Jag tycker att det är lite jobbigt att kliva upp och börja klockan sju, men det går an. I morse var bussen sen så jag stämplade in kl 07.01. Det är lite störande, men jag kan inte göra något åt halkan som är ute. Bussen brukar ju hinna i tid.

Det blir lite mer bloggande ikväll och jag ska leta fram några hoppbilder på Ante som jag kom på att jag har på en cd-skiva. Det är sedan vi löshoppade honom när han var 3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela