Real Time Analytics

Livet På En Kant

Skönt att köra moppe i lite kyla

Publicerad 2011-02-14 21:16:02 i Vanlig vardag,

Idag var jag ute och körde moppe. För första gången någonsin när det var så här kallt frös jag inte. Det var riktigt skönt att vara ute i kylan t.o.m och jag tyckte liksom om det. Det är nästan så att jag tror att jag börjar bli skadad på något sätt. Andra människor tycker att man är galen som kör moppe i minus 14 och nu kommer jag och säger att det var skönt. När jag fryser kan jag erkänna att jag riktigt hatar det och har lust att gråta när jag försöker värma mina blåa fingrar.

Något måste ha varit annorlunda idag för jag frös inte ens om fingrarna. Visserligen blev det lite kallt efter en stund och jag värmde mig faktiskt på Shell ett litet tag med en kopp kaffe. Sedan var det bara att tuta och köra. Jag hade lite portar att köra också 33 st faktiskt, men då klädde jag av mig lite sedan var det bara att springa för att hålla värmen. Perfekt faktiskt för portarna blev inte ens jobbiga att köra då.

Mitt nya jobb är faktiskt roligare. Arbetsplatsen passar mig bättre även om det är samma sak jag gör egentligen. Det känns lite som att mitt liv har höjts några snäpp sedan jag bytte jobb. Nu är det roligt att åka till jobbet och det är lättare att kliva upp på morgonen även om jag är väldigt morgontrött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela