Real Time Analytics

Livet På En Kant

Promenad!

Publicerad 2011-02-08 21:46:26 i Ante,

Idag var första dagen jag skulle ta en promenad med Ante. Det var inte den roligaste upplevelsen faktiskt. Han har stått inne sedan i onsdags och var lagom pigg ute. Jag litar inte för fem öre på den hästen faktiskt. Idag hade jag bara grimma och grimskaft, men imorgon blir det minst träns. Det var faktiskt så att jag t.o.m tänkte en tanke om ett stigbett till honom. Får se hur det går imorgon först.
Han var ju initialhalt igår, men inte mer halt efter böjprov. Senfästet var också lite svullet och jag vågar inte riskera något. Med tanke på hur han bara hoppade runt i boxen när han var själv inne en stund i helgen är det lika bra att han står inne och inte i en sjukhage och skuttar runt.
Huvudsaken är ju bara att han blir bra så fort som möjligt. Veterinären trodde att han borde vara bra efter de här dagarna. Hoppas, hoppas!

Imorgon kommer mina medryttare och rider. Pratade igår med henne och jag tänkte ringa och göra en "torv-beställning" av henne idag. Praktisk lösning!

Nu ska jag lägga mig för jag är helt slut efter dagen. Sjabblade till det på jobbet så jag åt inte lunch förrän efter kl 15. Det är jobbigt faktiskt, men ska skärpa mig till imorgon. Var en riktig nybörjar-tabbe! Min kommentar: Så jävla klantigt! Gjorde att rundan tog mer än 30 minuter längre. Fattar inte vad jag höll på med idag.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-02-09 14:53:28

Säg till om du vill ha hjälp när du ska promenera Ante. Ett grimskaft på båda sidor kan ju göra susen om han är allt för jävlig =)

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-02-09 20:46:25

Tack för erbjudandet! Imorgon kommer jag att hinna gå när det är dagsljus. Jag får se hur det går. Imorgon blir det träns på och det brukar ju hjälpa en hel del. Jag funderar på om hjälm också behövs. Onödigt att riskera något.

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-02-09 21:27:26

Ja utan huvud blir det svårt så det låter väl väldigt vettigt

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-02-09 21:27:54

Ja utan huvud blir det svårt så det låter väl väldigt vettigt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela