Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu börjar jag faktiskt tjäna lite på bloggen

Publicerad 2011-02-18 23:17:39 i Vanlig vardag,

Faktum är att jag faktiskt tjänat lite pengar nu - ha ha!. Det tar sig, sakta, men säkert. Huvudsaken är ju att det går framåt iaf. Jag ska göra en grej till som jag kan tjäna lite på, men det tar lite tid för mig att fixa så det får vänta tills jag är ledig nästa gång.

Jag trodde att jag skulle ha lite softa dagar nu när jag sagt upp mig från mitt heltidsjobb, men det har nästan blivit tvärtom istället. Nu känns det som att jag jobbar hela tiden. Det är väl bra iofs. Även om jag känner att jag jobbat mycket har jag också kunnat vara ledig fem arbetsdagar, utöver helgerna som jag alltid är ledig på. Nu tog jag lite extrajobb förra söndagen och hela den här helgen, men det blir bra. Det syns ju i plånboken sedan.

Jag kan ju erkänna att det inte direkt är så att jag kan leva på min blogg, men jag får iaf in lite pengar och hoppas på att kunna få in mina 600 kr i första utbetalning snart. Va säger ni om det? Det tycker jag är ganska bra jobbat eftersom jag bara haft bloggen i mindre än två månader. Jag tror att det bara är att blogga på. Jag skriver bara om det jag vill skriva och inget annat om det sedan är någon som vill läsa är det upp till dem.

Nu ägnar jag mig också lite åt statistik. Först hade jag bara Google Analytics, men nu har jag även hittat GetClicky. Det var jätteroligt att se statistiken därifrån. Det är gratis att gå med och sedan kan man köpa till något premium eller vad de nu kallar det, men jag kör bara på gratisversionen och det räcker gott och väl. Jätteroligt är det iaf att se varifrån alla kommit, alltså från vilka länkar och så. Sedan tycker jag om affiliates från Adtraction. Det är så himla lättanvänt.





DN EX EX

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-02-19 12:29:14

Jag måste fasiken gå in och kolla på de här sidorna och se vad det är..

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-02-19 18:39:45

Ja, det tycker jag du ska göra. Allt är mer än noll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela