Real Time Analytics

Livet På En Kant

...något fel på hörapparaten....

Publicerad 2011-02-19 19:15:26 i Parodi på artiklar,

Jag tycker bara att det blir värre och värre på TV. En normal vecka är det enda jag ser på House på tisdagar. Förra veckan var jag hos min moster och såg Melodifestivalen. När Babsan kommer in och börjar sjunga dör vi av skratt, eller ni vet när man känner pinsamhet för den som står där. Det mest tragiska var ju att det bara dalade utför efter det. Sämre och sämre blev det.

Vi tittare kanske gemensamt skulle tala om för dem som tar ut bidragen att det är något fel på deras hörapparat. Jag tror att jag tänker titta ikväll också för jag känner mig tillräckligt hjärndöd efter att ha jobbat hela dagen....och varje dag sedan i söndags. Det är det som krävs för att kunna stå ut med dagens TV. Här är en liten text om dagens bidrag och jag hoppas ni nu fattar vad jag tycker om den här cirkusen.


Lucky You

Tid att andas, du sätter dig i soffan och tänker att du äntligen ska få ro. Du sitter en stund och tittar när du inser att tvn blivit din Enemy. In kommer The King som uppstått från de döda och säger till dig I thought it was forever. No one else could. Du tittar på tvn och försöker sätta på din hjärna som verkar ha stängts av av tvn, men det är bara det att den har ruttnat av all reklam den fått ta del av. Spring för livet är det enda hjärnan kan få fram och det är vad du gör. Utanför dörren börjar du ropa I´m Popular, i´m popular som om du själv stått på scenen och sjungit och det är nu du börjar känna dig som rubriken i den här lilla texten: Lucky You. Ingen vet vad du fått i dig under kvällen och lika bra är väl det.


EX1 EX2 EX3 EX4 AF1 AF2 DN1 DN2 // ]]>

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela