Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag måste ha någon form av störning.

Publicerad 2011-02-13 19:29:40 i Vanlig vardag,

Idag har jag varit hästledig. Det har faktiskt varit skönt. Jag är så himla nöjd med mina medryttare. De känns verkligen pålitliga och det är mer värt än något annat. Dessutom gör de allt som jag vill ha det och även om det blir en liten miss ibland gör de verkligen sitt yttersta. De är lätta att prata med och det är bara att nämna de små misstagen så är de rättade till nästa gång. Fast det märks att mamman inte är typ 20 utan att hon vet vad ansvar innebär. Dottern är också suverän och jag har inget att anmärka på mina medryttare. Jag brukar alltid gå och reta mig på något, för jag har märkt att jag tydligen gör allt efter ett mönster.

Det första jag märkte var att jag alltid hänger vattenhinkarna till MB på exakt samma sätt, och då menar jag inte på exakt samma ställe utan exakt samma sätt. Det är samma lutning på hinkarna och de hänger precis likadant som dagen innan. Jag har också kommit på mig själv med att fixa till dem när jag hängt upp bägge så att de verkligen hänger "rätt". Helt sjukt egentligen. Första gången medryttarna varit där störde jag mig lite på att hinkarna inte hängde som "de skulle", men nu har jag accepterat att de hänger på ett annat sätt varje gång. Jag har sett att de hänger lika varje gång de varit där också.

Jag kanske har någon bokstavskombination fel och det är därför jag måste fixa med sånt här. Det är ju för sjutton bara två vattenhinkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela