Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ett bra jobb och planera enligt Jenny

Publicerad 2011-02-26 11:48:14 i Vanlig vardag,

Ni skulle bara veta hur saker och ting fungerar för mig. Trots en del motgångar denna vecka och en massa jobb har ändå helgen kommit.

En sak har jag lärt mig om mig själv i alla fall. Det är inte mycket som knäcker mig längre. Motgångar gör en faktiskt starkare på många sätt och jag tycker också på många sätt att jag mognat. En annan sak jag har lärt mig är att man överlever betydligt mer än man tror.

Nu ska MB flytta till ett ställe där hon ska föla och jag tror att det kommer att bli bra. Planeringen om det återkommer jag om. När jag flyttat henne ska jag planera in resten. Jag har redan börjat lite smått, men jag känner att jag måste lägga ner mest energi på hennes flytt nu och sedan fokusera på resten.

Jobbet då, i veckan var det sjukt mycket jobb och det var extremt jobbigt. Både stressen över att hinna och att det såg sämre och sämre ut och sedan det faktum att stressen över att hinna till stallet hängde över en. Veckan är nu slut och nästa vecka ser bättre ut. Trots att det är så mycket på jobbet är det roligt att gå dit. Ja, jag vet, det är inget fantastiskt jobb jag har och folk undrar ofta varför jag inte skaffar mig något annat. Det kan jag tala om: Jag har inga högre ambitioner och jag har provat annat och tyckte inte om det. Det kanske kommer en tid när jag får högre ambitioner, men just nu är jag nöjd. Jobbet är toppen och jag ska bara fixa till resten av mitt liv så att det också blir toppen. Jag är på god väg och snart är jag färdig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela