Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens träning, om man nu kan kalla det träning

Publicerad 2011-02-06 21:49:36 i Egen träning,

Idag började jag dagen med att gå till stationen och sedan, efter att ha åkt tåg, gå från stationen till stallet. I stallet gjorde jag en del annat bla red jag en häst typ en timme. Sedan fick jag skjuts tillbaka till stationen och gick från stationen-hem. Kvällen avslutade jag med att gå en promenad med hunden.

Sammanfattning: Måste komma på bättre rundor att gå. Det här var ju skrämmande lite. Promenad till stationen på fm = ca 650m station-stallet=2,5km =station-hem = 650m kvällsrunda med hunden= 1,6 km. Det är 5,4 km. Borde kunna öka det lite. Hade jag gått från stallet också hade jag kommit upp i 8 km och det känns som mer rimligt att gå.

Det här med att vara utan bil ett tag är faktiskt ganska nyttigt på flera sätt. Turen stationen-stallet börjar kännas som en lagom runda att gå med hunden också. Nog för att det är oootroligt tråkig väg att gå, speciellt för hunden, är den ändå ok. Till och från stationen hemifrån känns som att man måste. Buss känns inte som ett alternativ längre.

Jag tror att jag ska bli lite bättre på att skriva ner vad jag faktiskt gör, för jag vet sedan tidigare att ju mer jag går, tycker ju inte om att springa, desto bättre mår jag. Nu känns det också som att jag kan ta mig den tiden. Jag har på något sätt också lyckats få tillbaka min tid efter att jag slutat på mitt jobb. Även om jag jobbar lika länge vissa dagar äger jag ändå min tid. Det här passar mig superbra. Nackdelen är väl att det gäller att ligga i och på topp så att man får jobba. Det är betydligt osäkrare att "bara" jobba som vikarie, men jag har gjort det förut och det passar verkligen mig som person bättre. Jag känner mig lyckligare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela