Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen internet!

Publicerad 2011-02-03 11:52:38 i Vanlig vardag,

Fick igång internet. Igår "smygsurfade" jag som hastigast på någon granne oskyddade trådlösa nätverk. Det är egentligen emot mina principer, men jag hade akut internetabstinens. Idag har gått i igång och det funkar superbra i den här lägenheten. Provade en månad i den förra och det var katastrof. Nu går det snabbare än det jag hade innan, fasta bredbandet alltså, och det är toppenbra.

Igår var veterinären ut till Ante. Jag trodde han hade fått en hovböld eller liknande för han hade jätttemycket puls i måndags, men nu var han mer svullen och pulsen var borta. Troligtvis har han sparkat sig själv och nu får han stå inne till på fredag och då hoppas jag att svullnaden gått ner. Annars blir det en röntgen på det benet. Hoppas på det bästa. Huvudsaken är att hästen blir bra igen iaf.

Jag var länge i stallet igår, men red inte eftersom mina medryttare kom på kvällen. De blir bara bättre och bättre. Skönt att ha hittat några som man tycker passar bra. Jag hade gjort allt färdigt så det var bara för dem att rida.
Jag ska åka till stallet vid 13 idag och Norton ska få sig en liten sväng ut. Han är inne och håller Ante sällskap de här dagarna.

Förra veckan slutade jag mitt jobb och det känns nästan som att ha blivit utsläppt ur fängelse. Ja, det kanske låter lite drastiskt, och jag har aldrig suttit i fängelse, men det måste kännas så här. Mitt liv är toppen. Det sjuka är att jag har blivit erbjuden mer jobb än när jag var fast anställd. Ha ha! Ja, så kan det gå också. Skönt är det att äga sin egen tid. Självklart måste jag jobba, men jag behöver inte jobba 24/7 varje dag, för det var så det kändes, speciellt på slutet när jag var schemlagd mer än 8 timmar/dag tre veckor i sträck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela