Real Time Analytics

Livet På En Kant

Visst var väl 6.30-21.45 85% arbetstid?

Publicerad 2011-12-22 22:13:06 i Vanlig vardag,

Idag kom jag hem 21.45. På min arbetsbeskrivning står 85% och jag började kl 6.30 i morse. Antar att det då är 85%, eller?

Jag arbetade också 3-18 dec 53,25 timmar. Det låter bra. Lite lagom sådär. Undra hur ni som jobbar heltid har det, fast det kanske jag inte vill veta.

Nåväl. Grejen är den att jag jobbar 85% på mitt ordinarie jobb. Övrig tid jobbar jag med annat och det där annat varierar faktiskt en hel del. Roligt är det iaf och ni kan ju fortsätta fundera över mina extraknäck. Ni funderar ju så mycket ändå. Numer verkar folk inte ha så mycket åsikter om mitt antal hästar. Jag kanske har passerat gränsen för när man slutar fundera. Jaja, eran energislukare och inte min. Jag funderar inte så mycket över er. Min tid ägnar jag åt viktigare saker tex att få mitt liv att fungera och det är det som är hemligheten med att få det att fungera. Skit i andra och sköt dig själv. Fokusera på rätt saker var det väl va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela