Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varför är män dumma i huvudet?

Publicerad 2011-12-16 18:41:11 i Vanlig vardag,

Den frågan ställde jag mig faktiskt idag och det jag först kunde konstatera är att kvinnor kommer hack i häl direkt efter. Alla förstår nog(åtminstone kvinnorna som kommer efter) att det inte är lätt att ha så mycket i de övre hjärnhalvorna när de aldrig används. Män envisas istället med att enbart tänka med den nedre hjärnan. De har till och med fått en utbuktnad för att vi andra ska kunna se den. När den används växer den dessutom. Fascinerande! Speciellt eftersom den hjärnan inte åstadkommer särskilt mycket tänkande. Nåväl, vi kvinnor fick ju ett hål att trösta hjärnan med. Tur va!

Idag verkar jag dessutom bitter, förutom att jag varit tvungen att använda en av mina hjärnhalvor till att fundera över männens penishjärnor(vilket ju bara i sig blir bittert - oftast) har jag fått mig några skopor småaktighet serverat ett tag. Orkar inte! Bestämde mig för för ett tag sedan att jag inte längre vill ha den typen av människor runt omkring mig och så ska det också bli. No more! Nu får det vara nog. Enda sättet att bota sådana här saker är att spela livets hårda spel på ett mer proffesionellt sätt och det är precis det jag ska göra, strax efter att jag fått vara lite jävla bitterfitta dådå.

Måste tillägga en grej till här i bitternästet. Jag är jävligt trött på de som föraktar och skrattar åt andras olycka. Den som gräver en grop åt andra faller ofta däri själv. Fokusera på dina egna saker och problem istället. Resultatet blir ofta bättre.

Ska slappa soffan en stund. Egentligen är jag supersugen på vin eller annan alkoholhaltig dryck, men det orkar jag inte speeda iväg och köpa nu. Slappa soffan lockar mer. Mer uppdatering kommer senare ikväll, för jag är jävligt bitter idag asså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela