Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stallrenoveringen fortsätter....

Publicerad 2011-12-28 16:46:03 i Vanlig vardag,

Nu har jag precis ätit och ska ta mig ner mot stallet. Idag ska det som jag inte kunde fixa igår fixas och innan jag går ner ska jag gå in och be om lite hjälp hos hyresvärden. Han hade en såg att såga med så då kanske jag slipper handsåga. Det slapp jag igår när jag handlade plankorna. På K-Rauta i Häggvik är de verkligen serviceminded. Killen som var ute bland virket hjälpte mig att såga till i rätt längd. Han tog handsågen och sågade och mitt jobb, ja, det blev att titta på. Det var bra. Jag slog flera flugor i en smäll. Fick plankor sågade och hade något snyggt att titta på. Helt klart kommer jag att åka tillbaka dit igen. No doubt! =)

Nu ska iaf jag och V gå ner och arbeta. Han tycker att det är alldeles för mycket vila jämt.

Som planen ser ut just nu kommer jag att åka och hämta MB nästa helg. Ni lär få se bilder både på Hoppan och henne då. Roligt va! Jag letar dessutom sällskap. Jag kommer att lägga ut en liten annons så ni får väl svara om ni är intresserad av att följa med.

Mot stallet och stallrenoveringsfix. Naturligtvis kommer bilder senare ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela