Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stallrenovering påbörjad....

Publicerad 2011-12-27 22:20:09 i Vanlig vardag,

Idag tog jag ner gallret mellan två av mina boxar, plockade ur en planka och åkte till brädgården. Innan var det en lagning som jag inte skulle ha vågat ställa in en av mina hästar i. Nu har jag lagat det som jag vill ha mina hästar uppstallade. Tyvärr fanns inte den dimension på plank kvar som är i stallet utan jag fick kompromissa lite. Dock fungerade det alldeles utmärkt. Till framtiden är det bra att veta att dimensionen inte finns kvar. En långsiktig plan krävs och naturligtvis har jag en.

Tog lite bilder från idag.

Det här är från när jag börjat ta bort skivorna som satt över hålet som var från början. Som ni kan se täckte inte skivorna hela hålet för de som är kvar är de som sitter på andra sidan och där hade jag inte ens börjat när jag tog den här bilden.

Det här är från andra sidan. Nu har jag nog tagit en liten skiva som satt längst till höger, men jag är inte helt säker och hålet ändå.

Så här ser det ut utan skivor för de trasiga plankorna.


Här är det lagat á la Jenny. Helt och som det var tänkt från början. Jag tycker inte om nödlösningar eller halvlagningar. Nödlösningar är enbart till för att man inte kan laga på annat sätt pga det är mörkt(vintertid) eller bara för att det händer och måste hålla tills butiken öppnar eller tills man har möjlighet att åka och köpa. Det är nödlösningens funktion. Inte längre än så. I övrigt lagar man som det ska se ut.


Blev en liten missbedömning gällande längden på plankorna till boxvägg nr två som skulle lagas, men jag har bett om hjälp om problem skulle uppstå så imorgon knallar jag till den personen och säger att jag behöver hjälp. Check and fix! Det här lilla bekymret blir morgondagens problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela