Real Time Analytics

Livet På En Kant

Myskväll i soffan

Publicerad 2011-12-19 22:20:21 i Vanlig vardag,

Sitter och har myskväll i soffan och har bästa sällskapet. Snart är det sängen som gäller eftersom jag börjar tidigt imorgon.
Skönt var det att ha kvällen ledig och eftersom jag trodde att jag skulle jobba beställde jag mockning och fix till hästarna. Det behövdes verkligen för jag var mer än trött. Det här är min lugna vecka och jag ser verkligen framemot den. Jag har en del att fixa utanför mitt stall och det är svårt att göra när det är mörkt ute. Nu hinner jag göra det innan det kommer så mycket snö.

Det där mansinlägget jag skrev för någon dag sedan stämmer verkligen. Det blir bara mer och mer bevisat. Fy fan alltså. Kanske att jag berättar någon dag, men just nu gäller det. Lita för fan inte på någon man överhuvudtaget alla är idioter. Nu talar jag verkligen efter egen erfarenhet. Det är nästan så att jag funderat på att bli flata ibland, men kommit fram till att kvinnokönet i mångt och mycket inte är bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela