Real Time Analytics

Livet På En Kant

Julen är till ända

Publicerad 2011-12-24 22:34:19 i Vanlig vardag,

Så, nu var julen då till ändå. Det är så skönt när man kommer hem och lugnet infinner sig. Jag sitter nu i soffan och dricker vin. Två av mina julklappar är tända. Det var två assnygga ljuslyktor som jag fick av min kusin. En röd och en lila i sprucket glas, vet inte om man kallar sprucket glas något speciellt. Snygga var dem iaf.



Sedan fick jag en supertvål. Tycker om tvålar som luktar åt cirtrushållet för de tar så bra bort stall och hästlukt. Om inte annat har jag en tvål/duschcremefetish för er som inte visste och bara äääälskar dem i alla dess former och dofter.



Sedan fick jag choklad, te och en glassmaskin. Förra veckan muttrade jag lite om att jag inte hade något te, visserligen var jag in och köpte, men det är inte samma sak att köpa fabriksförpackat som att ha på lösvikt. Ska bli spännande att pröva polkagriste. Om inte annat luktar det gudomligt gott. Choklad är alltid en favorit och jag föredrar mörk choklad framför sockerchoklad dvs mjölkchoklad.
Nu till glassmaskinen då. Jag har nog alltid haft en längtan efter en glassmaskin, men det har aldrig kommit sig så att jag köpt någon. Ni förstår väl nu att jag kommer att göra glass i olika former och smaker. Gottgottigottgott!!!!!

Vin, vin och vin! Man kan nog inte få för mycket av det. Jag kom på att jag inte har lagt in några vintips på hur länge som helst nu, men det kommer. Jag har en del som jag druckit och inte lagt in. Kommer senare under januari när jag förhoppningsvis har tid att skriva lite. Nedan här är ett vitt Chardonnay och den till höger är en champagne. Kanske något till nyår. Visserligen jobbar jag dagen efter, men jag borde kunna skåla tycker jag nog.


Nu får ni ha det så gött! Några fler bilder blev det inte, men ett litet utdrag av julklapparna blev det. Imorgon ska jag fixa lite i stallet. Om jag hinner hämtar jag sängen och möblerar om lite här hemma. Tveksamt om jag hinner allt, men två av sakerna borde jag hinna. Ante går inte att rida just nu för jag sjabblade med hovslagaren. Jag glömde höra av mig om hon behövde komma helt enkelt. Tyvärr berodde det på att jag funderade på att ringa ut snyggve istället. Det var faktiskt hovslagarens egen idé, men, men. Han får väl skon till veckan.

Norton får nog en juletur imorgon. Sov gott kära vänner. Det ska jag också snart göra.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-12-25 10:51:02

Jag tror man säger att glaset är krackelerat när det är sådär.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela