Real Time Analytics

Livet På En Kant

Herr Snygging, eller inte? Det är dagens stora fråga.

Publicerad 2011-12-21 19:32:08 i Vanlig vardag,

Helst skulle jag bara vilja sova just nu, men jag har några åtaganden kvar idag. Fick in ett litet extraknäck imorgon. Egentligen är jag väl inte så sugen på det, men jag behöver några extraknäck ibland och det här är en början. Gör jag det bra kan det dessutom antagligen leda till något mer. Jag hoppas på det. Antar att det bara är att knata ner till stallet och fixa med det.

Det andra är att jag ska slå in två paket som ska åka vidare i Sverige på en liten tripp och skjutsen finns i stallet ikväll. Sitter fortfarande och fnular på om jag ska höra av mig till Herr Snygging, men jag vet inte riktigt. Måste bestämma mig ikväll, eller till imorgon fm iaf. Hmm....

När jag kommer upp sedan ikväll ska jag fortsätta min internetdiskussion som snart kommer att leda till en doktorsavhandling i analyserande av vad som antagligen måste vara världens mest unika människa. Skrattade nästan så jag grät idag när jag fick höra det senaste därav förra inlägget om att livet är underhållande ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela