Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vill du ha ett sexliv?

Publicerad 2011-08-31 20:52:22 i Vanlig vardag,

Ja, jag tror jag att det här inlägget kommer att få många besökare. Personligen måste jag då undra. Vill de besökarna ha ett sexliv? Undrar de om jag fått frågan under dagen? Alla, precis alla, är intresserade av sexliv i olika former. En del lever i avsaknad, en del har dåligt. Här tycker jag ändå att vi kan ställa oss frågan: Hur många är nöjda? Faktum är att jag tror att den andelen är minst. Faktiskt! Det är alltid något man ska gnälla på.

Personligen, när jag kommit hit till stycke två funderar jag fortfarande på. Hur många av besökarna är det som vill få frågan besvarad? Vill de ha ett sexliv Jag tror att jag måste fundera på det länge. Egentligen kanske en omröstning här vore till sin fördel, men nu är det ju ni som blivit paranoida. Jag ser inte vilka som röstar. Hallå? Ni vet, jag skriver bara sanningar. Ingen skulle ändå våga rösta. Det är synd. En omröstning här skulle verkligen kunna ge svar på tal. Funderar lite på svarsalternativen jag skulle kunna använda.
1. Nej, jag är ändå impotent så det gör sak samma
2. Vad är sexliv?
3. Jo, om jag tänker efter noga minns jag att det fanns en sådan tid.
4. Ja, om jag får byta ut min partner.
5. Nej, sist blev det så dyrt.
6. Nej, inte om det inte medföljer bruksanvisning från IKEA.

Ja, det skulle kunna vara några alternativ, men eftersom jag betvivlar erat deltagande i omröstningen vet jag inte ens om jag orkar skapa en. Ni vågar helt enkelt inte. Min gissning gällande svarsalternativen och vad min erfarenhet säger skulle statistiken bli som följer.

1. 0% (eller så tänder alla på mig)
2. 2%
3. 9%
4. 15% (ni vet, de med ring som inte förstår innebörden)
5. 0%
6.72% (sorry, om nu då någon läser detta)

Det innebär att det är 2% som jag tycker duger. Jag kanske är kräsen? Jaja, jag är ju åtminstone ärlig. Vad som är de 2% håller jag för mig själv alternativ väljer att berätta för inblandad. Ni andra som läser kan ju först och främst räkna in er i de 72% som behöver beskrivning från IKEA.

Nej, vi kanske skulle ta och komma till skott med vad inlägget skulle handla om. Det är en som vill para sin hund med Vson och det är ju min mammas hund. Personen i fråga fick numret och när hon ringer svarar min mamma: "Jaha, du undrar om min hund vill ha ett sexliv, vänta ska jag fråga. (Utanför luren) Vill du ha ett sexliv?" Ja, hunden hade då inga tveksamheter och var det inte för tangentborde skulle han utan tvekan kort och gott svara bara ja! Allt han är ute efter är att få sig ett ligg. Bra eller dåligt, det skiter väl han i, men å andra sidan. Han är ju en man.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-09-01 09:24:13

Ja du stumpan, vad ska jag säga!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela