Real Time Analytics

Livet På En Kant

Typiskt då!

Publicerad 2011-08-12 18:50:05 i Vanlig vardag,

Jobbigt! Jag som skulle åka bort ikväll. Typiskt att mitt sällskap för kvällen hade magsjuka. =(

Jaja, sånt som händer. Jag vill inte bli sjuk så det bidde till att stanna hemma istället. Det är lugnt jag blev ändå uppbokad på annat. Fast det är ju bra om man får veta tiden för det man ska göra. En dusch ska det bli iaf och sedan lite nya rena kläder. Som det ser ut just nu skulle jag kunna tjäna 44 000:- på min använda trosor. Det jag egentligen vill säga med det är att jag behöver tvätta också. =)

Det är förjävligt att tvättmaskninen är trasig för det innebär att enda alternativet som är kvar är tvättstugan och det är så drygt att gå dit och tvätta. Fast det är klart. Sist såg jag ju värsta ragget där, men egentligen är det bara något jag vill titta på. Titta kan man alltid göra. Se men inte röra liksom. Nu får jag ju röra, men objektet såg inte intressant ut för det. Bara titta!

Jaha, nu ringde ju "det som jag skulle göra" så det är bara att knalla tillbaka till bilen och styra iväg igen då.

Ha det gött så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela