Real Time Analytics

Livet På En Kant

Syster Yster

Publicerad 2011-08-20 20:30:42 i Vanlig vardag,

Jag pratade precis med min Syster Yster och det var mycket trevligt, men jag vet inte om det var så bra för er andra för jag fick lite idéer och funderingar nu. Hon sa att hon var Djävulen idag, eller på djävulshumör, eller vad hon nu kallade det för. Hon beställde iaf en film när jag sjunger karaoke ikväll, för sjunga ska jag, och självklart älskade syster ska du få det. Ska jag kryptera på något sätt för att undvika konspirationer? (Inbördes skämt)

Det här med djävulshumöret gjorde att jag fick tankar och idéer om saker. Elaka saker. Det kanske är bättre om jag skriver om det i min andra blogg. Eller kanske inte.

Sedan undrar jag ju också om stalkern är inne och gör research inför kommande gästblogginlägg. Hon kanske inte håller samma standard som jag på texterna. Jag kan förstå att man kan få ångest över det. Jag är ju en enastående skrivare. Egentligen kanske jag skulle ge henne min andra bloggadress för där är det riktigt bra texter. Eller jag vet inte. Jag väntar fortfarande på ett svar gällande gästbloggandet och tänkte kanske lägga ut en liten omröstning och en halv presentation av personen i fråga, men då måste jag ju först göra en Sherlock Holmes och googla, så jag har något att presentera alltså. Jag känner ju inte personen i fråga. Förresten vet jag inte om frågan har kommit fram till personen i fråga ännu. Jag är faktiskt tacksam över att jag får sådan underhållning i livet. Jag har ju faktiskt roligt!

Det är tur att jag har så lite att göra att jag har tid med sådana här viktiga saker i livet. Tänk om man hade U-landsproblem. Snacka om att livet skulle vara jobbigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela